Areim förstärker sitt team ytterligare
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Areim förstärker sitt team ytterligare

2012-10-31 | Rekrytering

Areim förstärker sitt team ytterligare

I samband med starten av Areim Fond II har Areim utökat sitt team och gjort två nyrekryteringar.

Lesley Lanefelt är från och med 27 augusti Director Fund Management och Financing på Areim. Lesley har mer är 10 års erfarenhet av finansiering inom fastighetsbranschen och kommer närmast från Lehman Brothers i London där hon ansvarade för att analysera och genomföra fastighetsinvesteringar i Sverige och UK. Lesley har genomfört ett stort antal transaktioner och refinansieringar i Sverige och UK till ett värde som totalt överstiger 25 miljarder SEK. Innan tjänsten på Lehman Brothers var Lesley del av Credit Suisse Investment Banking division där hon arbetade med M & A. Lesley har  en BA i International Relations och spanska från Wellesley College, utanför Boston och en MBA, fokuserad på fastigheter, från Colombia Business School i New York City.

Douglas Martinsson, Investment Analyst, rekryterades i mars 2012 och började på Areim i augusti efter att ha avslutat sina dubbla examina vid Handelshögskolan i Stockholm; MSc i finansiell ekonomi och MSc i International Management. Under sin studietid har Douglas arbetar 60% som analytiker för Nordic Investor Services och har även praktiserat på Barclays Capital, Investment Banking division i London och studerat en termin på HEC Paris som en del av sin MSc i International Management.

- Vi är väldigt glada att både Lesley och Douglas valt att börja hos oss på Areim, säger Leif Andersson, VD Areim. De blir både värdefulla medlemmar av vårt team och kommer att bidra med såväl teoretisk som praktisk kunskap och erfarenhet som ger ytterligare styrka åt Areims verksamhet.

Kontaktperson Areim

Namn: Leif Andersson, VD Areim
Telefon: +46 8 501 055 10
E-post: leif[a]areim.se

Ladda ner v-card ›

Ladda ner pdf

Ladda ner pressmeddelandet Areim förstärker sitt team ytterligare