Areim förstärker sitt investeringsteam
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Areim förstärker sitt investeringsteam

2015-03-04 | Rekrytering

Mikael Hesselvall, som varit del av Areims investeringsteam sedan 2011 har utsetts till ny CIO på Areim. Dessförinnan arbetade han på Catella.

I teamet som nu förstärks med tre nya medarbetare ingår sedan tidigare Johan Bengtsson och Erik Petersson. Albin Nylén började i januari och kommer närmast från Brummer & Partners där han var analytiker och partner på hedgefonden Futuris. Carl-August Westberg och Philippe Gremillet börjar i mars och kommer närmast från Carnegie respektive GP Bullhound där de arbetat med rådgivning inom kapitalmarknad och M&A.

”Vi är mycket glada. Jag har stort förtroende för Mikael som har haft en betydande roll i Areims investeringsteam sedan han började 2011. Ett redan starkt investeringsteam, förstärks av spetskompetens och kreativitet genom dessa rekryteringar och kommer att kunna fortsätta generera lönsamma affärer. Vi har ett spännande år framför oss med både försäljningar, nya investeringar och kapitalresning för Areim Fond 3.” säger Therese Rattik, VD på Areim.

Pressansvarig

Namn: Anna Drozdowska
Telefon: +46 8 501 055 11
E-post: anna.drozdowska@areim.se
Ladda ner v-card ›

Ladda ner pdf

Ladda ner pressmeddelande

Areim förstärker sitt investeringsteam