Areim Fond I säljer i Kista
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn

Areim Fond I säljer i Kista

2016-04-13 | Transaktion

Areim har idag ingått avtal om försäljning av kontorsfastigheten Borgarfjord 3 till Atrium Ljungberg och säljer därmed majoriteten av återstående innehav i Areim Fond I.

Borgarfjord 3 är en modern kontorsfastighet belägen i Kista. Delmarknadens goda förbindelser till city, Arlanda och Uppsala samt närheten till Kista Galleria gör Kista till ett mycket attraktivt läge både för kontor och bostäder. Borgafjord 3 som omfattar 13 550 kvm kontor har under Areims ägande moderniserats genom en omfattande om-och tillbyggnad. I samband med ombyggnationen blev fastigheten LEED Gold certifierad.

- Med försäljningen av Borgarfjord 3 har vi nu sålt majoriteten av vårt innehav i Areim Fond I, medan Areim Fond II är i det närmaste fullinvesterad. Areim Fond III har haft en första stängning och är i sin uppbyggnadsfas. Vi fortsätter fondresningen och förväntar oss en total kapitalbas på 4-5 miljarder SEK. Kista är en delmarknad vi kan och tror mycket på, så jag hoppas att vi snart kommer att investera där igen säger Therese Rattik, VD på Areim.

Kontaktperson Areim

Namn: Therese Rattik
Telefon: +46 70 754 65 24
E-post: therese.rattik[a]areim.se
Ladda ner v-card ›

Ladda ner pdf

Ladda ner pressmeddelande › Areim Fond I säljer i Kista